Gepassioneerd…

… Werken wij dag in dag uit om de wereld een klein beetje mooier te maken. De basis daarvoor ligt in het hechte familiebedrijf dat we al decennia lang zijn. Eerst in duurzaam transport, maar sinds 2011 gespecialiseerd in duurzame recycling, hergebruik en datavernietiging.

Gewoon goede service en betrokken begeleiding van A tot Z, daar staan wij voor. We zorgen ervoor dat het te recyclen materiaal veilig en efficiënt op locatie wordt opgehaald, maken heldere prijsafspraken en verzorgen het proces van recycling tot en met de versmelting waarbij edelmetalen overblijven en hergebruikt worden.

We beschikken over de juiste Weeelabex-, NIWO-certificaten (o.a. voor veilige datavernietiging) en werken alleen met door de Arbodienst goedgekeurde machines.

Bekijk onze certificaten
Vooruitstrevend en vernieuwend

Recycling met oog voor innovatie

Waterschoot Recycling werkt enkel met de nieuwste technieken om het proces van recycling zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk in te richten. Al onze materialen worden met behulp van kleuren-, röntgen-, infrarood- en sensorscheiders zorgvuldig gesorteerd.

Meer over onze werkwijze
DSC02152
Onze werkwijze

Duurzaam recyclen van A tot Z

01
U zoekt een duurzame oplossing voor e-waste
  • Een ervaren partner in recycling van elektronica
  • Gecertificeerd in veilige datavernietiging
02
Maak een afspraak met een specialist van Waterschoot Recycling

Een specialist legt u graag uit hoe het proces eruit ziet. Onze ophaalservice haalt uw apparaten op bij een minimale hoeveelheid van 200 kg.

03
Datum plannen voor onze ophaalservice

Uw apparatuur wordt binnen 5 werkdagen opgehaald door onze ervaren chaffeurs. De vrachtwagens beschikken over een goed beveiligd track-and-trace systeem.

04
Recycling, hergebruik en datavernietiging
  • De apparaten komen binnen in onze hermetisch gesloten bedrijfshal.
  • Hier worden de apparaten en datadragers gecertificeerd vernietigd.
05
Certificaat van vernietiging

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een milieucertificaat, transportdocument en het bewijs van vernietiging (Certificate of Destruction).