• 100% duurzame recycling
  • Inclusief veilige datavernietiging
  • Weeelabex- en NIWO-gecertificeerd
  • Maximale waarde voor uw herbruikbare telefoons en tablets
Oude telefoons en tablets recyclen

Waterschoot Recycling is volledig gecertificeerd in veilige recycling van telefoons en tablets, inclusief datavernietiging

Verouderde laptops duurzaam recyclen
Om met de snelle technologische ontwikkelingen mee te kunnen, worden telefoons en tablets relatief snel vervangen. Dat wil niet zeggen dat ze altijd verouderd en onbruikbaar zijn geworden. Bij Waterschoot Recycling onderzoeken we altijd goed of er nog onderdelen zijn die herbruikbaar zijn voor we overgaan tot demontage en recycling. Deze werkwijze is niet alleen het meest duurzaam, maar ook het meest kostenefficiënt voor u. Immers, hoe hoger de hergebruikswaarde, hoe meer u ontvangt.

Recycling van schadelijke stoffen
Als u kiest voor recycling en hergebruikt, wilt u wel dat u samenwerkt met een partner die de recycling ook echt duurzaam verricht. Wij zorgen er altijd voor dat eerst alle schadelijke stoffen (o.a. die in de batterij of accu zitten) veilig worden verwijderd. De overige materialen worden vervolgens per onderdeel gerecycled en gereed gemaakt voor hergebruik.

Vanzelfsprekend zorgen we er ook voor dat de data veilig wordt vernietigd. Hier leest u meer over veilige datavernietiging [link].

Bij Waterschoot Recycling is veilige datavernietiging standaard onderdeel van ons recyclingproces. Dankzij de gecertificeerde Certus Software kunnen we schijven eenvoudig wipen. Maar we kunnen ze ook volledig mechanisch vernietigen conform DIN66399 beschermingsklasse 3, veiligheidsniveau H5.
Ophaalservice

Met onze ophaalservice heeft u geen omkijken naar het recyclen van uw oude telefoons.

Deze service is helemaal gratis als tenminste 10 telefoons geschikt zijn voor hergebruik of het gewicht minimaal 25 kg is. Randapparatuur en adapters nemen we vanzelfsprekend ook mee.

Waarom oude laptops recyclen bij Waterschoot Recycling?

  • Uw apparatuur wordt binnen 5 werkdagen opgehaald en vernietigd
  • Veilig transport door eigen vrachtwagens en chauffeurs
  • 100% garantie op datavernietiging met het hoogste milieurendement
  • U ontvang een officieel bewijs van vernietiging

Waarde halen uit uw gebruikte telefoons en tablets?

Met onze QuickScan geven we u direct inzicht in de waarde van uw gebruikte mobiele apparaten. Zo houdt u er nog een mooi bedrag aan over!

DSC01293
Goed en duidelijk!

Goede en duidelijke service op een vriendelijke manier.

— H. Claassen
Snelle service!

Snelle en vlotte afhandeling. 150 laptops gecertificeerd laten vernietigen.

— Jolanda
Goede service!

Wij zijn fijn en goed en snel geholpen door de klantenservice van Waterschoot Recycle.

— Kyra
Snel geregeld zonder problemen

Gewoon aardige medewerkers allemaal.

— Fam. Jansen
Zeer nette metaal prijzen

Zeer nette prijzen voor oud metaal en snel geholpen.

— H.Bos
Verloopt soepel en gedetailleerd

Met een telefoontje was ik in staat om de aanmelding bij Waterschoot te regelen. Alle informatie m.b.t. tarieven werden gegeven en een duidelijke bevestiging volgde per email.

— Peter
Onze werkwijze

Zorgeloos recyclen tegen een eerlijke prijs

Voor welke vorm van recycling u ook kiest, bij Waterschoot Recycling kunt u er zeker van zijn dat u volledig ontzorgd wordt door onze experts. Van betrokken ophaalservice tot optimaal hergebruik en veilige datavernietiging. Tegen een eerlijke en marktconforme prijs.

Bekijk onze inkoopprijzen
DSC02186