• 100% veilige datavernietiging
  • Inclusief Certificate of Destruction
  • Weeelabex- en NIWO-gecertificeerd
  • Wipen of volledig shredden
Uw data is onze zorg

Bij Waterschoot Recycling nemen we datavernietiging zeer serieus. We kunnen harde schijven gecertificeerd wipen of volledig vernietigen.

Vernietiging van vertrouwelijke informatie
Heeft u er weleens over nagedacht wat er kan gebeuren als uw servers, laptops, telefoons of andere elektronische apparatuur op straat komen te liggen? Niet het apparaat zelf, maar de inbeslagname van gevoelige bedrijfsdata op het apparaat, zoals financiële informatie of klantgegevens, kunnen grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Als dit in handen komt van kwaadwillenden, zijn de consequenties niet te overzien.

Bovendien stelt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) dat vertrouwelijke data op een correcte manier vernietigd dient te worden.

Certificate of Destruction
Bij Waterschoot Recycling nemen de volledige vernietiging van deze data zeer serieus. Wij bieden een 100% betrouwbare oplossing voor het vernietigen van datadragers en geven tevens op verzoek van de klant een bewijs van vernietiging (Certificate of Destruction) af. Dit kan worden afgegeven per zending en zelfs per product.

Bij Waterschoot Recycling is veilige datavernietiging standaard onderdeel van ons recyclingproces. Dankzij de gecertificeerde Blanco Software kunnen we schijven eenvoudig wipen. Maar we kunnen ze ook volledig mechanisch vernietigen conform DIN 66399 richtlijnen.
Volledige datavernietiging

Vertrouwelijke vernietiging van data op uw harde schijven, tapes, USB-sticks en papier.

Wij laten niets aan het toeval over en bieden vertrouwelijke datavernietiging voor alle elektronische apparaten die een harde schijf, tape of ander opslagapparaat bezitten. Wilt u gevoelige informatie op papier vernietigen? Waterschoot Recycling levert gesloten inzamelbakken van 1 kubieke meter tot 9 kubieke meter speciaal om vertrouwelijk papier te vernietigen.

Wat wij onder vertrouwelijke vernietiging verstaan:

  • Vertrouwelijk ingezameld door eigen vrachtwagens met een track en trace systeem.
  • Naar een beveiligde locatie gebracht met permanent cameratoezicht.
  • Materialen worden vernietigd onder toezicht.

Zekerheid over uw vertrouwde data?

Wij zijn Weeelabex-gecertificeerd in vertrouwelijke datavernietiging. Laat u niet verrassen en kies voor een ervaren partner in recycling.

DSC01486
Goed en duidelijk!

Goede en duidelijke service op een vriendelijke manier.

— H. Claassen
Snelle service!

Snelle en vlotte afhandeling. 150 laptops gecertificeerd laten vernietigen.

— Jolanda
Goede service!

Wij zijn fijn en goed en snel geholpen door de klantenservice van Waterschoot Recycle.

— Kyra
Snel geregeld zonder problemen

Gewoon aardige medewerkers allemaal.

— Fam. Jansen
Zeer nette metaal prijzen

Zeer nette prijzen voor oud metaal en snel geholpen.

— H.Bos
Verloopt soepel en gedetailleerd

Met een telefoontje was ik in staat om de aanmelding bij Waterschoot te regelen. Alle informatie m.b.t. tarieven werden gegeven en een duidelijke bevestiging volgde per email.

— Peter
Onze werkwijze

Zorgeloos recyclen tegen een eerlijke prijs

Voor welke vorm van recycling u ook kiest, bij Waterschoot Recycling kunt u er zeker van zijn dat u volledig ontzorgd wordt door onze experts. Van betrokken ophaalservice tot optimaal hergebruik en veilige datavernietiging. Tegen een eerlijke en marktconforme prijs.

Bekijk onze inkoopprijzen
DSC01293