• 100% duurzame recycling
  • Inclusief veilige datavernietiging
  • Weeelabex- en NIWO-gecertificeerd
  • Maximale waarde voor uw herbruikbare laptops
Veilige recycling van gebruikte laptops

Waterschoot Recycling bekijkt per onderdeel welke deel van de laptop geschikt is voor hergebruik en welk deel geschikt is voor recycling

Verouderde laptops duurzaam recyclen
Waar we jaren geleden nog hoofdzakelijk achter ons bureau werkten met een vaste computer en beeldscherm, zet ieder bedrijf tegenwoordig vol in op flexwerken. En dat betekent geen zware apparatuur, maar lichte laptops waar je overal direct mee aan de slag kunt. Intensief gebruik van een laptop zorgt wel voor een kortere levensduur. Bovendien zorgen de snelle ontwikkelingen op het gebied van processorkracht en software ervoor dat laptops snel verouderen. Waterschoot Recycling helpt u graag om verouderde laptops duurzaam te recyclen inclusief gecertificeerde datavernietiging.

Recycling en hergebruik
Bij Waterschoot Recycling gaan we nooit klakkeloos over tot recycling van edelmetalen. Mocht het scherm of toetsenbord van de laptop nog goed werken, demonteren we deze onderdelen en verkopen we deze voor hergebruik aan onze partners. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook het meest kostenefficiënt voor u. Immers, hoe hoger de hergebruikswaarde, hoe meer u ontvangt.

Bij Waterschoot Recycling is veilige datavernietiging standaard onderdeel van ons recyclingproces. Dankzij de gecertificeerde Certus Software kunnen we schijven eenvoudig wipen. Maar we kunnen ze ook volledig mechanisch vernietigen conform DIN66399 beschermingsklasse 3, veiligheidsniveau H5.
Ophaalservice

Met onze ophaalservice heeft u geen omkijken naar het recyclen van uw oude laptops.

Deze service is helemaal gratis als tenminste 10 laptops geschikt zijn voor hergebruik of het gewicht minimaal 250 kg is. Randapparatuur en adapters nemen we vanzelfsprekend ook mee.

Waarom oude laptops recyclen bij Waterschoot Recycling?

  • Uw apparatuur wordt binnen 5 werkdagen opgehaald en vernietigd
  • Veilig transport door eigen vrachtwagens en chauffeurs
  • 100% garantie op datavernietiging met het hoogste milieurendement
  • U ontvang een officieel bewijs van vernietiging

Waarde halen uit uw gebruikte laptops?

Met onze QuickScan geven we u direct inzicht in de waarde van uw gebruikte laptops. Zo houdt u er nog een mooi bedrag aan over!

Laptop recycling inclusief datavernietiging
Goed en duidelijk!

Goede en duidelijke service op een vriendelijke manier.

— H. Claassen
Snelle service!

Snelle en vlotte afhandeling. 150 laptops gecertificeerd laten vernietigen.

— Jolanda
Goede service!

Wij zijn fijn en goed en snel geholpen door de klantenservice van Waterschoot Recycle.

— Kyra
Snel geregeld zonder problemen

Gewoon aardige medewerkers allemaal.

— Fam. Jansen
Zeer nette metaal prijzen

Zeer nette prijzen voor oud metaal en snel geholpen.

— H.Bos
Verloopt soepel en gedetailleerd

Met een telefoontje was ik in staat om de aanmelding bij Waterschoot te regelen. Alle informatie m.b.t. tarieven werden gegeven en een duidelijke bevestiging volgde per email.

— Peter
Onze werkwijze

Zorgeloos recyclen tegen een eerlijke prijs

Voor welke vorm van recycling u ook kiest, bij Waterschoot Recycling kunt u er zeker van zijn dat u volledig ontzorgd wordt door onze experts. Van betrokken ophaalservice tot optimaal hergebruik en veilige datavernietiging. Tegen een eerlijke en marktconforme prijs.

Bekijk onze inkoopprijzen
DSC01293