h004

Elektronica Recycling

Waterschoot Recycling is gespecialiseerd in het inzamelen en het recyclen van alle soorten elektronisch afval en AEEA (Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur) En waarbij word gestreefd naar een zo hoog mogelijk recyclingpercentage. Het duurzaam en veilig afvoeren van grote hoeveelheden elektronisch afval of waneer u beschikt over kleine partijen welke gerecycled dient te worden, Waterschoot Recycling helpt u graag verder om dit zo efficiënt en milieuverantwoord te doen. Wij werken volgens de wetterlijke verplichte WEEELABEX richtlijnen waardoor de kwaliteit gewaarborgd word.

weeelabex

Unieke inzamelservice door héél Nederland

Het veilig afvoeren en laten recyclen van uw afgedankte elektronische apparatuur kan ingewikkeld zijn en veel tijd kosten. Bedrijven willen zorgvuldig omgaan met hun gevoelige apparatuur met financiele informatie en bedrijfgegevens die vaak nog aanwezig zijn op hun overtollige of afgedankte apparatuur. Waterschoot Recycling helpt bedrijven om dit zo efficiént en milieuverantwoord te doen. Daarom plaatsen wij inzamelbakken en containers door héél Nederland waar bedrijven hun afgedankte apparatuur in kunnen doen.

Innovatief recyclen met nieuwe technieken

Waterschoot Recycling werkt met de nieuwste technieken zodat wij onze ambities waar kunnen maken. Wij laten al onze materialen met behulp van kleuren-, röntgen-,infarood en sensorscheiders shredderen. Wij zien innoveren als een continu proces.

Datavernietiging (Certificate of Destruction)

Vernietiging van apparatuur met gevoelige gegevens zoals financiele informatie en bedrijfsgegevens word zeer serieus genomen door Waterschoot Recycling  en onze medewerkers. Wij bieden bedrijven en organisaties een 100% betrouwbare oplossing voor het vernietigen van hun afgedankte elektronica en geven tevens op verzoek van de klant een bewijs van vernietiging (Certificate of Destruction) af. Dit kan worden afgegeven per zending en zelfs per product.

Waarom Waterschoot Recycling?

  • Uw apparatuur word binnen 5 werkdagen opgehaald en vernietigd
  • 100% garantie op datavernietiging met het hoogste milieurendement
  • Veilig transport door eigen vrachtwagens en chauffeurs
  • U ontvang een bewijs van vernietiging

Quickscan

Wilt u meer rendement uit uw restafval? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een QuickScan aan. Tijdens een QuickScan Analyseren wij grondig op een efficiëntere en rendabele manier om uw rest afvallen te laten recyclen. Ook bent u van Harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken op onze locatie.

Neem vrijblijvend  contact met ons op via +31 (0)40 2013 267, een mail naar info@waterschootrecycling.com